Bik
21. april - 21. maj

Bik

Danes

Na čustvenem področju se boste ponovno znašli v precepu, kar vas bo močno obremenjevalo. Glejte, da se vam ne bo poslabšalo še zdravje, zato sprejmite odločitev in sprostite breme, ki leži v vašem srcu. Več svobode vas čaka na poslovnem področju, saj se vam bo utrnila neka nova ideja ali domislica, z njo pa preobrat.

Tedenski

Na začetku tedna boste nekoliko prestrašeni, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Pomembno je, da ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moči, ki jih nujno potrebujete. Vse vaše obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem kot o tistem, kar vas pesti. Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V sredini ali proti koncu tedna že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pa pazite, da uporabljate razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Mesečni

Pred vami je zelo zanimiv mesec, poln dogajanja. Pripravite se na kraje, katerih še niste videli in stvari, ki jih še niste doživeli. Uživali boste tako vezani kot samski. Tisti, ki imate partnerja, boste v tem mesecu močno utrdili obstoječo zvezo. Prepirov skorajda ne bo, če že bodo, pa bodo majhni in nepomembni. Prav tako ugodno pa se na ljubezenskem področju obeta samskim, saj se vam lahko prav kmalu ponudi priložnost za avanturo ali celo resno zvezo. Oči imejte na pecljih in naj vas nikoli ne bo strah pogledati, kaj se nahaja za naslednjim ovinkom. Bodite spontani in se pustite presenetiti. Ugotovili boste, da vam življenje ponuja mnogo, če ga boste le zaživeli in dovolili, da vam pokaže svoje čare. Tudi s financami boste uspešno krmarili.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv

zemlja

Venera

baker

safir, smaragd

rožnata, modra, zeleno-modra

bančnik, finančni svetovalec, nepremičninski posrednik, arhitekt, gradbenik, cvetličar, vrtnar, glasbenik, lesar, biolog, modni oblikovalec, kozmetičarka, starinar

ples, vrtnarjenje, slikanje, zbirateljstvo

čuten, predan, privlači ga fizična lepota, hitro vstopi v resno zvezo, prevare ne odpusti

Rak, Devica, Kozorog, Ribi

6, 15, 24, 33, 42, 51

Sposojene vsebine