Bik
21. april - 21. maj

Bik

Danes

Danes vam bo pri neki stvari na pomoč priskočila oseba, ki vam veliko pomeni in zaradi tega boste še kako dobre volje. Videli boste, da le ne gre tako hitro obupati, saj se stvari lahko spremenijo iz danes na jutri. Večer bo minil v znamenju zadovoljstva in miru. Oglejte si kakšen dober film.

Tedenski

Sprijaznili se boste z dejstvom, da ste v tej situaciji popolnoma nemočni. Ne glede na to, kaj naredite, se bodo stvari odvijale po svoje. Zato res nima smisla, da komurkoli ali čemurkoli nasprotujete. Verjemite v višjo silo in vse bo dobro. Tako ali tako pa lahko že v sredini tedna pričakujete izboljšanje situacije. Nagrajeni boste za svoje karakterne lastnosti, kot sta potrpežljivost in vztrajnost. Proti koncu tedna vam bo šlo vse odlično od rok. Uspelo vam bo praktično skoraj vse, česar se boste lotili. Pazite pa se nekoga, ki vas bo skušal speljati iz poti. Nikar se ne pustite zavesti, saj si lahko naredite težko popravljivo škodo. Raje z optimizmom in vero začnite vsak dan, ter se ne ozirajte na ostale. Če ste samski, je zdaj čas, da greste v akcijo.

Mesečni

Nekdo vam bo uničil vse predstave in sanje o prihodnosti, kar vas bo popolnoma potolklo. Vendar pa kljub temu ne boste imeli veliko razlogov za slabo voljo. Le vi veste, po čem pravzaprav hrepenite v življenju, zato nadaljujte svojo pot. Ne dovolite, da bi vam nek zavistnež uničil vse, za kar ste do zdaj garali. Sredino meseca boste preživeli v tuhtanju, kako uresničiti idejo, ki se vam bo porodila na poslovnem področju. Inovativnost in polna glava idej vas bosta lahko še v tem mesecu pripeljali do nekega uspeha. Nikar se ne skrivajte v ozadju, ampak pogumno naskočite najvišja mesta. Več kot boste tvegali, več boste pridobili. Vendar pa se zavedajte tudi možnosti izgube, zato samo poslušanje občutkov ne bo dovolj. Uporabite tudi svoj analitični um in modrost, ki ste jo pridobili z izkušnjami.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv

zemlja

Venera

baker

safir, smaragd

rožnata, modra, zeleno-modra

bančnik, finančni svetovalec, nepremičninski posrednik, arhitekt, gradbenik, cvetličar, vrtnar, glasbenik, lesar, biolog, modni oblikovalec, kozmetičarka, starinar

ples, vrtnarjenje, slikanje, zbirateljstvo

čuten, predan, privlači ga fizična lepota, hitro vstopi v resno zvezo, prevare ne odpusti

Rak, Devica, Kozorog, Ribi

6, 15, 24, 33, 42, 51

Sposojene vsebine