Bik
21. april - 21. maj

Bik

Danes

Vaše razmišljanje bo nadvse optimistično in nič vas ne bo moglo spraviti v slabo voljo. Imeli boste močno željo po fizičnem in intelektualnem napredku. Polni boste nove duhovne energije, ki jo boste tudi izžarevali. Prav kmalu vas bodo našli ljudje, ki bodo enako naravnani.

Tedenski

Dan ne bo primeren za nove ljubezenske projekte. Tokrat nič ne bo potekalo po načrtih in pošteno se boste namučili, da boste stvari usmerili na pravo pot. Z doseženim pa vseeno ne boste zadovoljni. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli več možnosti, danes pa se raje posvetite prijateljem.

Mesečni

V tem mesecu vam zagotovo ne bo dolgčas. V vas bodo prevladovali zmeda in notranji nemiri. Velikokrat boste razcepljeni, do izraza bo prišla vaša prava narava, zato vas zna marsikdo označiti za hinavca. V kolikor boste pazili, da nikomur ne boste povzročili velike škode, skušajte ob teh obtožbah ostati hladni. Na zdravstvenem področju sem vam obetajo neke težave, ki ne bodo imele večjega pomena, v kolikor jim boste namenili nekaj pozornosti. Odločili se boste za neko neobičajno metodo zdravljenja. Finance ne bodo ravno bogate, vendar vam bo konec meseca že bolj naklonjen. V službi boste imeli precej dela, za katerega boste tudi primerno nagrajeni. Ne odklanjajte zanimivih povabil, saj si boste tako lahko popestrili marsikateri večer.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv

zemlja

Venera

baker

safir, smaragd

rožnata, modra, zeleno-modra

bančnik, finančni svetovalec, nepremičninski posrednik, arhitekt, gradbenik, cvetličar, vrtnar, glasbenik, lesar, biolog, modni oblikovalec, kozmetičarka, starinar

ples, vrtnarjenje, slikanje, zbirateljstvo

čuten, predan, privlači ga fizična lepota, hitro vstopi v resno zvezo, prevare ne odpusti

Rak, Devica, Kozorog, Ribi

6, 15, 24, 33, 42, 51

Sposojene vsebine