Bik
21. april - 21. maj

Bik

Danes

Svoje želje že imate jasno začrtane. Prihodnost je za vas svetla in pozitivna. Danes boste osredotočeni predvsem na to, da se bo vse dobro izteklo. Bodite nekoliko bolj prizanesljivi in ne zahtevajte tako veliko. Razumljivo je, da ste že pošteno izčrpani, ampak tudi drugi niso stali križem rok.

Tedenski

Ta teden se boste vrteli kot mačka okoli vrele kaše, saj sploh ne boste vedeli, kam pravzaprav vodi pot, po kateri hodite. Morda je čas, da se za trenutek ustavite in ponovno razmislite o svojih ciljih. Zelo verjetno je, da ste nekje skrenili s prave poti. Ne ustrašite se, saj imate še dovolj časa za ukrepanje. Poleg tega pa se lahko iz vsega skupaj naučite marsikaj koristnega za prihodnost. Na delovnem področju se boste znebili nekega bremena, ki že dolgo leži na vaših plečih in vam jemlje še zadnje kapljice energije. Takoj boste neprimerno svobodneje zadihali, poleg tega pa boste v svojem srcu naredili mesto za druge stvari, ki prihajajo v vaše življenje. Bodite pozitivni in na vse glejte z optimizmom.

Mesečni

V tem mesecu boste polni energije. Ljubezen vas bo prebudila skorajda iz spanja. Samski boste lahko ravno v tem mesecu spoznali ljubezen vašega življenja, vezani pa boste gradili skupne načrte s partnerjem. V drugi polovici meseca boste sicer manj strastni, vendar še vedno precej spogledljivi in razigrani. V službi bo vse potekalo kot po tekočem traku, saj se boste z nadrejenimi odlično razumeli, s sodelavci pa boste sklenili mnogo produktivnih dogovorov. Pazite se le prenagljenosti na finančnem področju, ki ji boste izpostavljeni še posebej v zadnjem tednu, saj bi se zaradi nepremišljenosti lahko znašli sredi prevare ali izdaje. Bolj ko boste pohlepni po denarju, večja bo možnost, da se boste znašli v izgubi. Zato le preudarno.

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

ljubitelj varnosti, topel, ljubeč, umirjen, praktičen, ljubosumen, posesiven, zamerljiv

zemlja

Venera

baker

safir, smaragd

rožnata, modra, zeleno-modra

bančnik, finančni svetovalec, nepremičninski posrednik, arhitekt, gradbenik, cvetličar, vrtnar, glasbenik, lesar, biolog, modni oblikovalec, kozmetičarka, starinar

ples, vrtnarjenje, slikanje, zbirateljstvo

čuten, predan, privlači ga fizična lepota, hitro vstopi v resno zvezo, prevare ne odpusti

Rak, Devica, Kozorog, Ribi

6, 15, 24, 33, 42, 51

Sposojene vsebine