Dvojčka
22. maj - 21. junij

Dvojčka

Danes

Vaša čustva bo begala lastna negotovost, zato storite nekaj glede tega in se soočite s situacijo. Če boste s tem odlašali, bo vsak dan težje. Spoznali boste, da tudi v ljubezni nihče ni popoln. Če se še tako trudite, bo nemogoče partnerja spremeniti v popolno osebo. Izkoristita proste trenutke bolje.

Tedenski

V prvih dneh tedna boste nekoga spoznali v drugačni luči, naj vas to ne prizadene. Ostanite zvesti sebi in svojim načelom, pa vas nič več ne bo moglo vreči iz tira. Poleg tega veste, da imate okoli sebe veliko ljudi, ki jim lahko zaupate. Na splošno boste v prihodnjih dneh polni pozitivne energije, z veseljem pa boste gradili načrte za prihodnost. Še posebej če načrtujete neko večje potovanje, se pogumno lotite organizacije. Nikar se ne obirajte, da ne boste zamudili vseh priložnosti, ki se vam ponujajo. Počutje in zdravje bosta odlična, vaša pozitivna energija pa bo nalezljiva. Na zasebnem področju se vam nekdo želi približati, vendar ga vztrajno odganjate. Razmislite, zakaj je tako.

Mesečni

Čeprav znate biti zelo ljubeči in predani, boste na splošno v tem mesecu precej zadržani, za kar bodo najverjetneje krive pretekle slabe izkušnje. V najslabšem primeru boste čustveno popolnoma hladni. Najbolj bo trpel vaš partner. V sredini meseca vas bo morda prevzela negativna energija, ki jo boste lahko pretvorili v kreativno, če se boste potrudili, kar bo lahko dalo nadvse pozitivne rezultate. V službi boste blesteli, nad vami bodo navdušeni sodelavci, še posebej pa nadrejeni. Razmišljali boste o večji naložbi na finančnem področju, a ker čas za to ne bo najbolj primeren, raje počakajte. Samski pa boste predvsem proti koncu meseca kipeli od energije in zanosa. Če vam ne bo do druženja, se raje posvetite svojim konjičkom, ki vas bodo še najbolj sprostili. Naj se vam nikamor ne mudi.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni

zrak

Merkur

živo srebro

turmalin, ahat

rumena, oranžna, modra, siva

novinar, tekstopisec, pisatelj, jezikoslovec, logoped, knjižničar, napovedovalec, komentator, prodajalec, voznik, poštar, borzni posrednik, psihiater, psiholog

učenje jezikov, pisanje, gimnastika, plavanje, skupinski športi

spogledljiv, pozoren, občutljiv, težko izraža čustva

Lev, Tehtnica, Vodnar, Oven

5, 14, 23, 32, 50, 68

Sposojene vsebine