Dvojčka
22. maj - 21. junij

Dvojčka

Danes

Danes bodo lahko manjša in večja nesoglasja dosegla skrajno mejo vaše potrpežljivosti. Enostavno ne boste več pripravljeni dopuščati, da nekdo dela z vami, kot da ste njegova last. Povedali boste, kar si mislite. Nad vašimi srčnimi zadevami se bodo začeli zbirati nevihtni oblaki.

Tedenski

Skrajnosti vam v tem primeru ne bodo v nobeno pomoč. Če se jih boste nepremišljeno posluževali, boste zaradi njih zapadli le še v večjo žalost. Ne bodite tako čustveni, ampak uberite kar se da razumski pristop, saj se le z njim lahko izvlečete iz situacije, v kateri ste se znašli. V sredini tedna boste razmišljali predvsem o svoji ljubezenski situaciji, saj se bo v njej pojavil nek tujek, za katerega ne boste vedeli, kako se ga znebiti. Morda bi bolje, da tega niti ne poskušate, ampak ga sprejmite. S tem bo morda izginil sam od sebe in takrat, ko boste to najmanj pričakovali. V službi bodo od vas zahtevali več znanja, kot ste ga pokazali do sedaj, vi pa kar ne boste pripravljeni na dodatno izobraževanje. Razmislite, kaj pričakujete od tega delovnega mesta in odločitev bo lažja.

Mesečni

V tem mesecu se boste večkrat znašli v čustveni stiski. Seveda ne boste sami, saj boste imeli okoli sebe ogromno prijateljev, ki vam bodo hoteli pomagati, če jim boste le dovolili. Samo poklicati jih boste morali na pomoč! Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč z nasveti. V službi boste še posebej v prvi polovici meseca želeli dobiti odgovore na določena vprašanja, vendar boste naleteli na sama gluha ušesa. Odgovore vam bo podala oseba, ki je za to področje odgovorna, zato se kar pogumno obrnite nanjo. V sredini meseca vas bo prevzela želja po materialnih dobrinah. Zaradi tega boste v službi preživeli še več časa kot običajno, zanemarjali boste svojega partnerja in nasploh družabno ter družinsko življenje. Kmalu boste spoznali, da visoka plača ni dovolj za zadovoljstvo.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni

zrak

Merkur

živo srebro

turmalin, ahat

rumena, oranžna, modra, siva

novinar, tekstopisec, pisatelj, jezikoslovec, logoped, knjižničar, napovedovalec, komentator, prodajalec, voznik, poštar, borzni posrednik, psihiater, psiholog

učenje jezikov, pisanje, gimnastika, plavanje, skupinski športi

spogledljiv, pozoren, občutljiv, težko izraža čustva

Lev, Tehtnica, Vodnar, Oven

5, 14, 23, 32, 50, 68

Sposojene vsebine