Lev
23. julij - 23. avgust

Lev

Danes

Končno boste spoznali, da je del krivde za nenehne prepire z družinskimi člani tudi na vaši strani. Če se le da, že nocoj sprejmite nove dogovore, ki se jih boste držali vsi. Zvečer pa boste spoznali neke popolnoma nove ljudi, med katerimi bo tudi oseba, ki bo spodbudila vašo domišljijo.

Tedenski

Pred vami je izjemno uspešen dan in lahko vam bo prinesel preboj na poslovnem področju. Zelo boste ustvarjalni in tudi v domačem okolju vam kreativnosti ne bo primanjkovalo. Razmišljali boste, da bi se bolj posvetili kakšnemu športu, ki vas je že v preteklosti veselil. Uskladite poslovno in zasebno življenje.

Mesečni

V tem mesecu vas bodo preganjale nedokončane študijske obveznosti in zdelo se vam bo, da vas zaradi tega napadajo vsi v okolici. Povejte jim, da je to popolnoma vaša stvar. Na čustvenem področju ste nagnjeni k temu, da ponavljate ene in iste napake. Ne bodite vendar tako zelo naivni in definirajte že enkrat, kaj si želite in temu tudi sledite. V preteklosti ste dobili že kar nekaj lekcij, vendar se zdi, kot da niso zalegle. Vaši prijatelji so se namreč že rahlo naveličali, da objokujete vašo usodo, obenem pa sami ustvarjate probleme. Ni obtoževanja vredno, če človek enkrat zaupa napačnemu človeku, če pa se mu to neprestano ponavlja, je čas, da se zazre vase in začne iskati dejavnike v sebi, ki vedno znova pripeljejo do tega. Torej, sprejmite odgovornost in svoj del krivde.

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža

ogenj

Sonce

zlato

diamant, rubin

zlata, oranžna, rumena

igralec, režiser, umetnik, trgovec z umetninami, komik, politik, učitelj, turistični vodnik, direktor, borzni posrednik, predavatelj, kardiolog

hitra hoja, pilates, družabni plesi, oblikovanje nakita, slikanje

radodaren, pozoren, zvest, požrtvovalen, za ljubljeno osebo se bori do konca

Strelec, Oven, Dvojčka, Tehtnica

1, 4, 10, 13, 19, 22

Sposojene vsebine