Lev
23. julij - 23. avgust

Lev

Danes

Česarkoli se boste danes lotili, se lotite premišljeno in preudarno. Naj vam površnost ne nakoplje težav. Časa boste imeli dovolj, zato dobro premislite. Druženju se posvetite v dopoldanskem času, ker zvečer ne boste preveč razpoloženi. Večer boste želeli preživeti sami.

Tedenski

V tem tednu boste zelo družabni in veseli, predvsem pa sproščeni. Nekaj dni oddiha, ki ste si ga nedavno privoščili, vam je več kot godil. Skrbi boste pustili ob strani in se posvetili zabavnim stvarem. V ospredje boste postavili sebe, zato boste dosegli skoraj vse, kar si boste zadali. Ovirala vas bo le neka oseba, ki se bo vpletala v vaše delo. Čim prej ji postavite meje in ji dajte jasno vedeti, kje je njeno mesto. Nekateri vam bodo vsiljevali svoje mnenje, zato pazite, da ne padete pod njihov vpliv. Še posebej v sredini tedna bo nastopila neka situacija, ki bo od vas zahtevala ogromno energije, še več pa razsodnosti. Tu ne bo prostora za čustva ali občutke, ampak boste morali le razumno ukrepati. Če imate partnerja, vam bo pri odločitvi močno pomagal.

Mesečni

Vse se bo odvijalo tako hitro, da na trenutke sploh ne boste mogli ničesar dohajati. Zdelo se vam bo, da se svet vrti z neznansko hitrostjo. Prva polovica meseca bo najbolj stresna, saj se boste soočali z določenimi pomembnimi odločitvami. Pazite, da ne boste podlegli nepremišljenosti in prenagljenosti, kar utegne imeti dolgoročne posledice. Luna vam v tem obdobju ne bo najbolj naklonjena. Čeprav niste nagnjeni k trmi in uporništvu, se boste v tem mesecu soočili tudi s tem. Precej bolj naklonjena vam bo druga polovica meseca. Takrat se boste lahko posvetili opravkom, na kar že dolgo čakate. Sreča pa se vam obeta tudi na zasebnem področju. Morda se vam oglasi stara ljubezen, ki vam še vedno buri duhove. Presodite situacijo.

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža

ogenj

Sonce

zlato

diamant, rubin

zlata, oranžna, rumena

igralec, režiser, umetnik, trgovec z umetninami, komik, politik, učitelj, turistični vodnik, direktor, borzni posrednik, predavatelj, kardiolog

hitra hoja, pilates, družabni plesi, oblikovanje nakita, slikanje

radodaren, pozoren, zvest, požrtvovalen, za ljubljeno osebo se bori do konca

Strelec, Oven, Dvojčka, Tehtnica

1, 4, 10, 13, 19, 22

Sposojene vsebine