Lev
23. julij - 23. avgust

Lev

Danes

Danes boste občutili vpliv Lune, ki ne bo izzvenel niti proti večeru. Zelo nemirni boste in tudi nadvse živčni, stres bo pravzaprav vaš celodnevni spremljevalec. Čez dan poskrbite za dovolj sprostitve. Odpravite se na masažo ali vsaj na sprehod v naravo.

Tedenski

V tem tednu boste s strani sodelavcev in nadrejenih poželi veliko odobravanja, kar vam bo nadvse godilo. Uspešno boste zaključili s projekti, s katerimi ste se ukvarjali v preteklem tednu. Ponosni boste nase in na svoje sposobnosti. Le tako naprej! Nikar ne bodite tako skromni, ampak vedite, da ste si pošteno zaslužili slavo. V prvi polovici tedna boste bolj kot ne zaposleni s službenim področjem, kar se bo proti koncu tedna počasi umirjalo. Končno se boste lahko posvetili svojim najbližjim, ki ste jih v zadnjem času postavili na stranski tir. Uživajte v družbi najdražjih in ne razmišljajte, kaj vse morate še postoriti. Vse bo storjeno ob svojem času. Za konec tedna boste vezani s svojim partnerjem skočili na krajši izlet, kjer boste lahko utrdili odnos, poln lukenj.

Mesečni

Končno je pred vami mesec, v katerem boste malenkost lažje dihali. To ne pomeni, da ne boste imeli dovolj dela in obveznosti, vendar jih boste z lahkoto reševali oziroma uspešno zaključevali. Morda bo ravno to mesec, ko boste želi sadove dosedanjega truda. Poleg tega pa bo dobro voljo sprožilo nekaj pozitivnega, kar se bo zgodilo na zasebnem ali čustvenem področju. Lahko da se boste na novo zaljubili ali pa boste razrešili nekaj obremenjujočega. V vsakem primeru pa bo razlog temu tudi, da se vam bo na trenutke zdelo, da lebdite v zraku. V sredini meseca boste v sebi začutili globok notranji mir, ki ga boste izkoristili predvsem za intelektualno delo. Če se vam obeta izobraževanje ali dokončanje študijskih obveznosti, bo to več kot primeren čas za delo.

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža

ogenj

Sonce

zlato

diamant, rubin

zlata, oranžna, rumena

igralec, režiser, umetnik, trgovec z umetninami, komik, politik, učitelj, turistični vodnik, direktor, borzni posrednik, predavatelj, kardiolog

hitra hoja, pilates, družabni plesi, oblikovanje nakita, slikanje

radodaren, pozoren, zvest, požrtvovalen, za ljubljeno osebo se bori do konca

Strelec, Oven, Dvojčka, Tehtnica

1, 4, 10, 13, 19, 22

Sposojene vsebine