Oven
21. marec - 20. april

Oven

Danes

Odprite oči in se zazrite v svoje srce. Spoznali boste, da ima ljubezen lahko veliko moč. Bodite bolj iskreni in verjemite v svoje občutke. Ohranite svojo pozitivno usmerjenost in naklonite lepe besede osebi, ki vam je blizu. Na tak način boste še najlažje dosegli srečo v ljubezni.

Tedenski

Uresničile se vam bodo neke dolgotrajne želje, ki ste jih v sebi gojili morda že več let. To bo precej vesel čas za vas, vendar pa obstaja tudi velika verjetnost, da bodo kar naenkrat izgubile svojo vrednost. Zdaj se boste močno zavedli tistega reka, ki pravi, da si na vso moč želimo le tisto, česar ne moremo imeti. Kaj hitro si boste našli nove izzive in cilje, po katerih boste hrepeneli, z doseženimi pa se ne boste kaj dosti več ukvarjali. V službi bodo od vas zahtevali ves čas, ki jim ga boste lahko namenili, saj računajo na vas. Še posebej, če je stanje kritično, ste v tem trenutku morda vi edini, ki vam uspe podjetje rešiti pred prepadom. Tudi v zasebnosti boste le s potrpežljivostjo lahko preprečili neželeno.

Mesečni

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko da se celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Sicer čas za to ni najbolj primeren, vendar če se boste odločili tako, storite, kar mislite, da je prav. Samski ne pozabite na svoje prijatelje, predvsem pa družinske člane, ki bodo že komaj čakali na vaš obisk. Nikar se ne zapirajte med štiri stene, četudi vas bo mikalo. Prelepo se boste imeli v družbi, da bi naredili kaj takega. Uživajte v prostem času! V službi bo dogajanje precej bolj umirjeno, saj bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon.

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen

ogenj

Mars

železo

ametist, diamant

rdeča, bela

profesionalni športnik, trener, direktor/vodja, borzni posrednik, prodajalec, frizer, vizažist, predstavnik za odnose z javnostmi, zobozdravnik, policijski načelnik, vojaški častnik, odvetnik, programer

tek, borilni športi, tenis, ples

velik osvajalec, posesiven, ljubosumen, ljubljeno osebo bo vedno branil oziroma se postavil zanjo

Dvojčka, Lev, Strelec, Vodnar

9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72

Sposojene vsebine