Ribi
19. februar - 20. marec

Ribi

Danes

Dan vam bo prinesel kar nekaj dobrih novic in veliko možnosti za uspeh v zakonskih zadevah. Večer zelo dobro izkoristite. Vzemite si tudi čas za prijatelje, ki vas že dalj časa vabijo na pijačo. Če se kar ne boste mogli odlepiti od partnerja, pa ga povabite s seboj. Z veseljem se vam bo pridružil.

Tedenski

Občutek boste imeli, da vas zapuščata navdih in intuicija, vendar je vaš strah popolnoma odveč. Izčrpani ste, zato ideje kar nočejo in nočejo priti. Nujno potrebujete počitek, predvsem več spanca. Poskrbite, da boste našli pravo ravnovesje med delom in prostim časom, saj je to edino, kar trenutno potrebujete. Če boste storili tako, lahko že v prvi polovici tedna pričakujete pozitivne spremembe. V službi boste zbrani, vse vam bo šlo bolje od rok. Odločitve bodo hitre in drznejše, kar bo še posebno razveseljevalo vaše nadrejene. Uredili pa si boste tudi ljubezensko življenje, saj boste veliko bolj spretni v komunikaciji, ki jo s partnerjem nujno potrebujeta. Samski si lahko proti koncu tedna obetate nekoga, ki vam bo krajšal tople večere.

Mesečni

Vse se bo odvijalo tako hitro, da na trenutke sploh ne boste mogli ničesar dohajati. Zdelo se vam bo, da se svet vrti z neznansko hitrostjo. Prva polovica meseca bo najbolj stresna, saj se boste morali soočati z določenimi pomembnimi odločitvami. Pazite, da ne boste podlegli nepremišljenosti ali prenagljenosti, saj bi utegnile biti posledice dolgoročne. Luna vam v tem obdobju ne bo najbolj naklonjena. Čeprav niste nagnjeni k trmi in uporništvu, se boste v tem mesecu soočali tudi z nezadovoljstvom. Precej bolj naklonjena vam bo druga polovica meseca. Takrat se boste lahko posvetili opravkom, na kar že dolgo čakate. Sreča pa se vam obeta tudi na zasebnem področju. Morda se vam bo oglasila stara ljubezen, ki še vedno buri vaše duhove. Dobro presodite situacijo.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

razumevajoča, nežna, mistična, kreativna, občutljiva

voda

Neptun

platina

mesečev kamen, ametist, biser

zelena, vijolična, bela

igralec, humanitarni delavec, slikar, plesalec, glasbenik, fotograf, pesnik, pisatelj, filozof, socialni delavec, aranžer

vodni športi, ribolov, branje in pisanje poezije

občutljiva, ranljiva, romantična, požrtvovalna

Bik, Rak Škorpijon, Kozorog

3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Sposojene vsebine