Ribi
19. februar - 20. marec

Ribi

Danes

V zasebnosti se boste znašli v precepu, zaradi česar boste nadvse nejevoljni. Za svojo nesrečo boste odgovorni popolnoma sami, zato svoje jeze nikar ne stresajte na druge. Počakajte, da se bo megla razkadila in ponovno boste zmožni sprejemati razumske in tehtne odločitve. Potrpežljivo.

Tedenski

V prvi polovici tedna se vam bo celotna situacija, z vsemi vpletenimi vred, zdela neznosna. Komaj boste čakali, da bodo ti naporni dnevi minili in da bo končno spet posijalo sonce. Z nekom se boste zapletli v prepir, ki pa ne bo prvi. V preteklosti sta namreč že imela konflikte in če ne bosta sklenila nekega dogovora, jih bosta morala reševati tudi v prihodnje. Na ljubezenskem področju se potrudite, da boste ljubljeni osebi namenili več pozornosti kot do sedaj, saj se počuti zapostavljeno. V kolikor partnerja nimate, pa bodo prihodnji dnevi zelo primerni za spogledovanje in morda še kaj več. Na službenem področju boste začeli razmišljati o nadgradnji oziroma nekem izobraževanju. Temeljito pretehtajte, preden se boste dokončno odločili.

Mesečni

To bo precej naporen mesec za vas. Tako na zasebnem kot na poslovnem oziroma službenem področju vas čaka kup obveznosti. Z nekaterimi že pošteno zamujate. Opravite jih takoj, ko bo mogoče. Vezani boste pogrešali prosti čas, da bi ga delili s partnerjem, samski pa boste vsega preživeli s prijatelji. Jezili se boste nad svojo usodo. Vedite, da bo ljubezen prišla takrat, ko jo boste najmanj pričakovali. V sredini meseca boste zelo uspešni v službi, saj boste z veseljem sprejemali naloge, ki vam jih bodo dodelili. Čutili boste neverjetno motivacijo, ki vas bo uspešno popeljala skozi naporne dni. Bolj ko bo šel mesec proti koncu, bolj boste nemirni. Preko celega meseca poskrbite za dovolj sprostitve.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

razumevajoča, nežna, mistična, kreativna, občutljiva

voda

Neptun

platina

mesečev kamen, ametist, biser

zelena, vijolična, bela

igralec, humanitarni delavec, slikar, plesalec, glasbenik, fotograf, pesnik, pisatelj, filozof, socialni delavec, aranžer

vodni športi, ribolov, branje in pisanje poezije

občutljiva, ranljiva, romantična, požrtvovalna

Bik, Rak Škorpijon, Kozorog

3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Sposojene vsebine