Ribi
19. februar - 20. marec

Ribi

Danes

Bolj kot boste neizprosni, hujše posledice bo vse skupaj imelo. Zato se potrudite in brzdajte svoj temperament, na silo namreč ne boste ničesar dosegli. Ozrite se v preteklost, saj ste na tem področju že delali napake in poskrbite za to, da jih ne boste ponovno. Poslušajte, kar vam bodo imeli za povedati najbližji.

Tedenski

V prvih dneh tedna vas bo nekdo prosil za pomoč, vi pa ga boste odgnali s svojim prezirljivim ali celo vzvišenim pristopom. Takega obnašanja z vaše strani ni nihče vajen. Še pravi čas se ustavite in razmislite o opravičilu. V sredini tedna boste boljše volje, posledično pa tudi nekoliko bolj ustrežljivi. To bo nadvse optimističen čas, ki bo omogočal uspeh preteklih sklenjenih dogovorov. Prav tako odlično pa bo za sodelovanje in komunikacijo. Posvetite se odnosom, ki potrebujejo več pozornosti in zgladite nastale težave. Bolj ko bo teden hitel proti koncu, več idej in energije boste imeli. K sreči opravljate delo, ki vam vedno in povsod omogoča kreativnost, zato ugodnega vpliva Lune nikar ne zapravite. Konec tedna bo predvsem v znamenju ljubezni in partnerstva.

Mesečni

Poskrbeli boste, da vam v tem mesecu nikakor ne bo dolgčas. Če dela za vas ne bodo imeli pripravljenega, si ga boste priskrbeli sami, zato ni bojazni, da bi ostali brez. Pogumno in samozavestno se boste zakopali v nove obveznosti in naloge. Že v sredini meseca lahko pričakujete prve nagrade za odlično opravljeno delo. Pri vsem skupaj naj vam pomagajo tudi sodelavci, zato se jim nikar ne pozabite zahvaliti. V tem mesecu si boste vzeli tudi kar nekaj časa za fizično aktivnost, kar je nadvse pohvalno. Poskrbite, da ostanete v dobri kondiciji, saj boste tako lažje kos zahtevnim nalogam. Na zasebnem področju si ne obetajte velikih sprememb. Zaradi utrujenosti boste skozi ves mesec občutljivejši in dovzetnejši za prepire.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

razumevajoča, nežna, mistična, kreativna, občutljiva

voda

Neptun

platina

mesečev kamen, ametist, biser

zelena, vijolična, bela

igralec, humanitarni delavec, slikar, plesalec, glasbenik, fotograf, pesnik, pisatelj, filozof, socialni delavec, aranžer

vodni športi, ribolov, branje in pisanje poezije

občutljiva, ranljiva, romantična, požrtvovalna

Bik, Rak Škorpijon, Kozorog

3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Sposojene vsebine