Ribi
19. februar - 20. marec

Ribi

Danes

Sklepali boste napačne kompromise, težave pa boste pometali pod preprogo. Zavoljo dogovora, kompromisa ali miru boste pripravljeni celo zamižati ne eno oko. Naredite temu konec in se pripraviti do tega, da boste našli ravnovesje, ki vas bo vodilo k resničnemu notranjemu miru.

Tedenski

Nemirno srce vam ne bo dalo miru. To premlevanje starih dogodkov in spraševanje, kaj bi lahko storili drugače, vam ne bo prav nič koristilo. Pozabite na vse skupaj in pustite, da se stvari od sedaj naprej odvijajo same od sebe. Zaupajte tudi v višje sile, saj ni vse samo v vaših rokah.

Mesečni

V prvi polovici meseca vam bodo težave povzročala čustva. To za vas ne bo nič novega, vendar vas bo kljub temu izčrpalo. Če boste le lahko, se kakšnega problema poskusite lotiti bolj razumsko in ne samo z občutki, ker boste tako hitreje prišli do rešitve. Pri tem pa pazite na svojo kožo, da se ne boste opekli. Šele proti sredini meseca se boste imeli čas ukvarjati tudi z ostalimi področji. V službi bo z izjemo nekaterih konfliktov, za katere boste v glavni meri odgovorni vi, precej mirno. Nadrejeni vam zadnje čase povzroča sive lase, zato ga enostavno skušajte sprejeti takšnega, kot je. Veliko lažje vam bo. Niste vi tisti, ki nosi odgovornost za celotno podjetje, prepustite drugim, naj se obremenjujejo s tem. Bodite pozorni na svoje počutje.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

razumevajoča, nežna, mistična, kreativna, občutljiva

voda

Neptun

platina

mesečev kamen, ametist, biser

zelena, vijolična, bela

igralec, humanitarni delavec, slikar, plesalec, glasbenik, fotograf, pesnik, pisatelj, filozof, socialni delavec, aranžer

vodni športi, ribolov, branje in pisanje poezije

občutljiva, ranljiva, romantična, požrtvovalna

Bik, Rak Škorpijon, Kozorog

3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Sposojene vsebine