Škorpion
24. oktober - 22. november

Škorpion

Danes

V dnevu, ki je pred vami, boste precej čustveni in razdražljivi ter zato marsikomu trn v peti. Brzdajte vašo jezo in temperament, saj boste drugače sprožili marsikateri prepir. V drugi polovici dneva pa se bo lahko zgodilo, da boste malenkost melanholični. Slabo voljo preženite z gibanjem.

Tedenski

Znašli se boste mnogo bolje, kot si v tem trenutku mislite. Nekje na poti ste izgubili samozavest in skrajni čas je, da jo pridobite nazaj. Če ste doživeli določen neuspeh, to ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Z neuspehi se predvsem učite in razvijate, brez njih pa ni možen nikakršen osebnostni ali materialni razvoj, zato razumite, kako pomembni so v vašem življenju. V prvih dneh tedna vas bo v nabiralniku čakala neka pošiljka, ki vas bo neznansko razveselila. V sredini tedna vas utegne preganjati dolgčas, saj boste žrtev vsakdanje rutine, ki se bo odražala še posebno v službi. Delo bodo prevzeli drugi, saj ste že tako ali tako v zamudi, energije in novih idej pa kar ne bo. Morda je čas, da si privoščite kratek oddih in si naberete novih moči. Storite to za za konec tedna.

Mesečni

Pred vami je odličen mesec. Še posebej vsi tisti, ki ste rojeni v prvi polovici meseca, lahko pričakujete nenadne spremembe na čustvenem oziroma ljubezenskem področju. Samskim bo šlo osvajanje odlično od rok, suvereno pa boste tudi pokazali, kaj in koga hočete. Kljub temu priložnosti za resno zvezo še ne boste dobili, zato bi bilo dobro, da se ne bi zapletli pregloboko, da se ne bi vse skupaj končalo s strtim srcem. Vezani pa se le pogumno lotite prelomnih korakov naprej v vaši zvezi. Vaše zdravje bo v tem mesecu stabilno, težave bi se znale pojaviti le zaradi nepravilne prehrane in pomanjkanja gibanja. Kar se tiče prehranjevanja, se držite zastavljenega urnika, pri fizičnih aktivnostih pa prenehajte z izgovori.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven

voda

Mars, Pluton

železo

rubin, topaz

vijolična, črna

psiholog, psihiater, znanstvenik, kirurg, laborant, patolog, detektiv, kriminalist, mrliški oglednik, zavarovalniški agent, varnostnik, rudar

borilne veščine, triatlon, branje kriminalk

strasten, dominanten, posesiven, zvest, magnetičen, ljubosumen

Kozorog, Ribi, Rak, Devica

9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90

Sposojene vsebine