Škorpion
24. oktober - 22. november

Škorpion

Danes

S svojo oholostjo in zastarelim prepričanjem boste nekoga prizadeli, marsikomu pa se boste zdeli negativni in zamorjeni. Poskušajte hoditi v koraku s časom, saj boste tako veliko uspešnejši. Pozanimajte se o osebi, ki vam ne da miru. Če imate občutek, da se niste prav poslovili, to še lahko storite.

Tedenski

Upirate se določenim spremembam, vendar se boste morali prej ali slej ukloniti, saj s svojo trmo ne boste dosegli ničesar. Raje sprejmite, kar vam ponuja življenje in se veselite novih stvari, ki vas čakajo. Vezanim se bodo v sredini tedna pričele težave, saj se bo v vašem življenju kar naenkrat pojavila oseba, do katere utegnete gojiti neka čustva. Bodite iskreni sami s sabo in razmislite, kaj je na tem. Vsekakor pazite, da ne boste koga zavajali. V službi bodo novi projekti potekali po načrtih, vendar pa utegne nastati prava zmešnjava, če boste tik pred zaključkom želeli uveljavljati nove ideje. Pomislite na celotno ekipo in ne bodite egoistični. Teden boste zaključili v miru in spokojnosti, misli pa boste imeli v novih načrtih.

Mesečni

Za vami je šele prvi mesec v novem letu, pa ste že pozabili na novoletne zaobljube. Ponovno razmislite o njih in se jih, če je potrebno, lotite. Mesec, ki je pred vami, bo sicer minil precej umirjeno brez prelomnih dogodkov. Še posebno v prvi polovici meseca se vam obetajo težave na partnerskem področju, ki se vlečejo že kar nekaj časa. Morda boste morali sprejeti neke odločitve, s katerimi nikar ne odlašajte. Krizo bosta prebrodila in se v prihodnost podala močnejša kot sta. Četudi se bo na trenutke zdelo, da bi bilo lažje vreči puško v koruzo, bi dejanje prav hitro obžalovali. Večji izziv v tem mesecu se lahko pojavi le na službenem področju, najverjetneje pa šele v drugi polovici meseca. Lahko da boste prejeli neko ponudbo ali pa boste zamenjali delovno mesto.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven

voda

Mars, Pluton

železo

rubin, topaz

vijolična, črna

psiholog, psihiater, znanstvenik, kirurg, laborant, patolog, detektiv, kriminalist, mrliški oglednik, zavarovalniški agent, varnostnik, rudar

borilne veščine, triatlon, branje kriminalk

strasten, dominanten, posesiven, zvest, magnetičen, ljubosumen

Kozorog, Ribi, Rak, Devica

9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90

Sposojene vsebine