Škorpion
24. oktober - 22. november

Škorpion

Danes

Okoli vas se bo tudi danes veliko dogajalo. Videti bo, kot da nič ne teče tako gladko, kot bi moralo. Stvari se bodo z današnjim dnem vrnile v normalo, zato bodite brez skrbi. Poskusite izkoristiti pozitivno razpoloženje, ki bo vladalo med vami in partnerjem. Zaupajte se mu, pogovorita se.

Tedenski

Prijatelji se že pritožujejo, da si ne vzamete več časa zanje. Dobro premislite, ali ste zadnje čase res tako zaposleni ali pa iščete le izgovore. Glede na vašo zgovornost in družabnost verjetno ob večerih ne želite sami posedati doma. Vzemite telefon in jih pokličite, sproščen večer in solze smeha vam bodo še kako dobro dele.

Mesečni

Izžarevali boste notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabljajte besedo ne, saj vam bodo v nasprotnem primeru delo kar nalagali in nalagali. To pa bi vas povsem izčrpalo. Tega se držite tudi v ostalih mesecih, saj bo to na splošno dobro za vas. Na čustvenem področju vas bo v kolikor imate partnerja prevzemala romantika, bili boste nežni. Samski boste imeli več časa zase in za izpolnitev svojih osebnih želja, pri tem pa vas ne bo prav nihče oviral. Od nadrejenega boste prejeli veliko pohval, kar vas bo osrečilo. Pazite pa le, da ne bi zašli v slabo družbo, saj bi si od vas obetala marsikatere ugodnosti, na koncu pa bi se lahko počutili izkoriščene. Postavite meje.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven

voda

Mars, Pluton

železo

rubin, topaz

vijolična, črna

psiholog, psihiater, znanstvenik, kirurg, laborant, patolog, detektiv, kriminalist, mrliški oglednik, zavarovalniški agent, varnostnik, rudar

borilne veščine, triatlon, branje kriminalk

strasten, dominanten, posesiven, zvest, magnetičen, ljubosumen

Kozorog, Ribi, Rak, Devica

9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90

Sposojene vsebine