Škorpion
24. oktober - 22. november

Škorpion

Danes

Končno boste začutili optimizem in vsaj za trenutek se boste nehali ubadati s prihodnostjo. Dan bo minil v znamenju novih načrtov. Če boste srečali starega znanca, ga povabite na kavo in si vzemite čas, ne bo vam žal. Pred vami je ugoden dan, zajemite ga z veliko žlico, saj vam bo pisani na kožo.

Tedenski

Vsaj kar se tiče službenega področja, bo v tem tednu večina nejasnosti odpravljenih. Pogumno se boste soočili z novostmi, ki jih vpeljujejo vaši nadrejeni, kljub temu, da niste ravno njihov privrženec. Navajeni ste na svoj ritem in način dela, zato vas zmoti, če vas nekdo preseneti z novimi predlogi. V tem primeru pa boste hitro spoznali vse prednosti, ki vam jih prinašajo. V sredini tedna boste poudarek namenili prijateljskim odnosom, saj zaradi dolgega delovnika močno zanemarjate družabno življenje. Končno se boste spet sprostili in nasmejali v družbi pozitivnih ljudi, ki vas vedno znajo spraviti v dobro voljo. Vezane bo v partnerstvu prevzel občutek po rutini, ki vas bo malenkost omejeval, vendar boste znali poskrbeti za poživitev. Samski pa boste našli sprostitev šele za konec tedna.

Mesečni

Pred vami je zelo zanimiv mesec, poln dogajanja. Pripravite se, da boste obiskali kraje, ki jih še niste videli. Poskusili boste stvari, ki jih še niste doživeli. Uživali boste tako vezani kot samski. Tisti, ki imate partnerja, boste v tem mesecu močno utrdili obstoječo zvezo. Prepirov skorajda ne bo, če pa se že bodo pojavili, bodo kratki in nepomembni. Prav tako ugodno stanje pa se na ljubezenskem področju obeta tudi samskim. Prav kmalu se vam bo ponudila priložnost za avanturo ali celo za resno zvezo. Oči imejte na pecljih in naj vas nikoli ne bo strah pogledati, kaj se nahaja za naslednjim ovinkom. Bodite spontani in se pustite presenetiti. Ugotovili boste, da vam življenje ponuja ogromno, vi morate le vajeti vzeti v svoje roke. Dopustite, da vam pokaže svoje čare. Tudi s financami boste uspešno krmarili.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven

voda

Mars, Pluton

železo

rubin, topaz

vijolična, črna

psiholog, psihiater, znanstvenik, kirurg, laborant, patolog, detektiv, kriminalist, mrliški oglednik, zavarovalniški agent, varnostnik, rudar

borilne veščine, triatlon, branje kriminalk

strasten, dominanten, posesiven, zvest, magnetičen, ljubosumen

Kozorog, Ribi, Rak, Devica

9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90

Sposojene vsebine