Strelec
23. november - 21. december

Strelec

Danes

Pred vami je rahlo raztresen dan, ko ne boste točno vedeli, česa se oprijeti. Vzemite si čas zase in se posvetite vsemu tistemu, kar imate najraje. Pri tem pa poskrbite, da vas ne bo nihče motil. Če se boste še naprej obremenjevali glede tako nepomembnih stvari, vam bo to začelo uničevati zdravje.

Tedenski

Začetek tedna bo obarvan z ljubeznijo. Če imate partnerja, se bosta pobotala in ponovno zaživela v skupnosti. V kolikor ste samski, pa se vam obeta zanimivo dogajanje. Lahko da se vam bo oglasila nekdanja ljubezen, ki je še niste popolnoma pozabili. Pazite, kako se boste odzvali ob tem, da se ne boste kasneje tepli po glavi. V sredini tedna boste ponovno našli izgubljeni smisel in krenili ciljem naproti. Prav tako pa boste ponovno vzpostavili povezavo med dušo in telesom. Harmonija na tem področju vam bo pomagala izogniti se slabemu zdravstvenemu stanju. Pozabljate, kako zelo pomembno je to. V drugi polovici tedna vas čakajo neke pravne zadeve, zelo verjetno boste morali poravnati stare račune.

Mesečni

Pred vami je precej neugoden mesec, še posebno na ljubezenskem področju. Lahko da boste uvedli neko novost v partnerstvo, lahko pa, da se bodo čustva popolnoma ohladila in prevladalo bo dolgočasje. Če boste potrpežljivi in v svojo zvezo vložili nekaj truda, bi se morali rezultati pokazati najkasneje v drugi polovici meseca. Ne pričakujte pa, da bo lahko. Katerokoli pot boste ubrali, bo od vas zahtevala ogromno dela in potrpežljivosti. Samo vi pa veste, ali se splača ali ne. Če imate ob sebi pravo osebo, je odgovor preprost. V sredini meseca lahko pričakujete neko spremembo tudi v ožjem družinskem ali prijateljskem krogu. Četudi vas bo situacija vrgla iz tira, se boste hitro pobrali. Bodite odprti in sledite svojemu srcu.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge

ogenj

Jupiter

kositer

topaz, ametist

vijolična, purpurna, roza, rdeča

diplomat, profesor, filozof, sodnik, odvetnik, bančnik, urednik, teolog, misijonar, prevajalec, založnik, administrator, športnik

smučanje, kolesarjenje, potovanje, zbiranje spominkov

radodaren, iskren, dobrosrčen, potrebuje intelektualno kompatibilnost

Vodnar, Oven, Lev, Tehtnica

3, 12, 21, 30, 39

Sposojene vsebine