Strelec
23. november - 21. december

Strelec

Danes

Danes se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, saj ne boste več vedeli, kaj je tisto, kar si želite. Primanjkovalo vam bo tudi samozavesti, zato danes prav veliko ne pričakujte. Potrebno bo narediti odločen korak v smeri tistih želja, po katerih tako močno hrepenite.

Tedenski

Dan, ki sledi, bo za vas naravnost prečudovit. Sijali boste od glave do pet. Veste zakaj? Ker se boste prvič po dolgem času končno spet odlično počutili v svoji koži. Rekreacija na prostem vas bo prebudila in vam bo dala nov zagon, kajti končno se boste prebudili iz spanca. Predolgo ste poležavali in lenarili.

Mesečni

Morda bi morali v tem mesecu dati prednost čustvom. Še posebej če imate partnerja, bi bila to zelo dobrodošla sprememba. Seveda to za vas ne bo lahko, vendar vsaj poskusite. Razum pa dajte malo na dopust. Obeta se vam neko potovanje, na katerega ste dolgo čakali, morda že celo življenje. Obstaja celo možnost novega začetka, življenja v tujini. Za tiste, ki imate to željo, bo ta mesec zelo primeren, da pospravite pod streho še zadnje obveznosti in greste. Seveda pa ne pričakujte, da bodo vaši bližnji navdušeni nad tem. Vendar samo vi veste, kaj hočete in temu tudi sledite. Pripravljeni pa seveda bodite na to, da bo pot naporna. Finance vam ta mesec sicer ne bodo najbolj naklonjene, vendar se boste zakopali v delo in nadoknadili izgubljeno.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge

ogenj

Jupiter

kositer

topaz, ametist

vijolična, purpurna, roza, rdeča

diplomat, profesor, filozof, sodnik, odvetnik, bančnik, urednik, teolog, misijonar, prevajalec, založnik, administrator, športnik

smučanje, kolesarjenje, potovanje, zbiranje spominkov

radodaren, iskren, dobrosrčen, potrebuje intelektualno kompatibilnost

Vodnar, Oven, Lev, Tehtnica

3, 12, 21, 30, 39

Sposojene vsebine