Strelec
23. november - 21. december

Strelec

Danes

Če boste le utegnili, se danes s partnerjem ali najboljšim prijateljem odpravite na potep ali izlet. Za vami je naporen teden, zato nujno potrebujete kakšen dan temeljite sprostitve. Opravite se na morje ali v toplice in si napolnite baterije ter se pripravite na prihodnji teden. Upoštevajte nasvet.

Tedenski

Opustili boste željo, za katero ste se zagreli v zadnjih dneh. Tako bo še najbolje. Na začetku tedna vas utegne nekaj pretresti, kar pa ne bo imelo večjih razsežnosti. Kljub temu, to ne bodo najlepši dnevi za vas, vendar se bo hitro obrnilo na bolje. V prvi polovici tedna se vam največ lepega obeta na ljubezenskem področju. S partnerjem bosta našla skupni jezik, kar bo pravi blagoslov. Če ste samski, si lahko obetate avanturo. V nobenem primeru ne bo dolgčas. Izkoristite ugodne vplive, saj boste že ob koncu tedna doživeli stik z realnostjo. Pestro ljubezensko dogajanje boste raje zamenjali za večer s prijatelji. Nasmejali se boste kot že dolgo ne in vsaj za trenutek dali skrbi na stran. S financami se v tem tednu ne boste obremenjevali.

Mesečni

Sprememba vam ne bi škodovala, zato poskrbite, da jo boste čim prej tudi dosegli. Čeprav vas po eni strani rutina pomirja, vam po drugi vzame precej dragocene energije. Dobro namreč veste, da življenje sestavljajo izkušnje, ki pa jih ne morete doživeti, če se neprestano nahajate na enem mestu. Pojdite v svet, poizkusite nekaj novega, nekaj, kar ste si vedno želeli. To vam bo pognalo kri po žilah, vaše življenje bo napolnilo s svežino. Kar se tiče partnerstva, to za vas ne bo najbolj ugoden mesec. Večkrat se vam bo zdelo, da vas ne razume, ostro pa boste morali nadzorovati tudi vaše ljubosumje. Bolj ugodno bo predvsem za vse, ki ste rojeni v prvih dneh znamenja. V kolikor boste izbirali prave besede, se vam bo ponudila priložnost za avanturo ali celo zvezo.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge

ogenj

Jupiter

kositer

topaz, ametist

vijolična, purpurna, roza, rdeča

diplomat, profesor, filozof, sodnik, odvetnik, bančnik, urednik, teolog, misijonar, prevajalec, založnik, administrator, športnik

smučanje, kolesarjenje, potovanje, zbiranje spominkov

radodaren, iskren, dobrosrčen, potrebuje intelektualno kompatibilnost

Vodnar, Oven, Lev, Tehtnica

3, 12, 21, 30, 39

Sposojene vsebine