Tehtnica
23. september - 23. oktober

Tehtnica

Danes

Nekaj se bo za vas danes končalo, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Prišel bo konec in morali boste spremeniti svojo smer. Slaba volja ne bo trajala dolgo, saj boste že kmalu ugotovili, da boste tako še bolj zadovoljni. Dobili boste tudi nove priložnosti. Zvečer si privoščite sprehod z ljubljeno osebo.

Tedenski

Vsaj na začetku tedna se izogibajte ponudbam glede večjih naložb na finančnem področju, ker se lahko znajdete pred bankrotom. Veliko časa boste namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Večji preboj v tem tednu bo storjen na ljubezenskem področju, kjer se vam bodo pričele odpirati možnosti za resno čustveno razmerje. Začeli boste postavljati temelje za prehod iz faze zaljubljenosti v fazo partnerstva. V kolikor pa partnerja že imate, pa se utegneta odločiti za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih. Velikokrat v tem tednu se boste zalotili med sanjarjenjem, kar ni v vaši navadi. Domači računajo na vašo prisotnost za konec tedna, zato jih ne razočarajte. Presenetite jih z majhno pozornostjo.

Mesečni

Za vami je zelo naporen mesec, vi pa še vedno ne razmišljate o svojih željah. Ponovno razmislite o njih in pozabite na potrebe drugih. Začnite uresničevati svoje sanje. Mesec, ki je pred vami, bo sicer minil precej umirjeno, brez prelomnih dogodkov. Še posebej v prvi polovici meseca se vam obetajo težave na partnerskem področju. Nekatere pa se vlečejo že kar nekaj časa. Morda boste morali sprejeti neke odločitve, s katerimi nikar ne odlašajte. Krizo bosta prebrodila in v prihodnost se bosta podala močnejša, kot sta. Četudi se bo na trenutke zdelo, da bi bilo lažje vreči puško v koruzo, bi takšno dejanje prav zagotovo hitro obžalovali. Večji izziv v tem mesecu se bo lahko pojavil le na službenem področju, najverjetneje šele v drugi polovici meseca. Lahko da boste prejeli posebno ponudbo ali pa boste zamenjali delovno mesto.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna

zrak

Venera

baker

opal, safir

modra, zelena, rožnata

odvetnik, notar, sodnik, model, frizer, umetnik, pisatelj, glasbenik, arhitekt, oblikovalec, ambasador, diplomat

golf, drsanje, rolanje, ples, kuhanje

očarljiva, čustveno odvisna od partnerja, večkrat razočarana, pripravljena prezreti partnerjeve pomanjkljivosti v zameno za ljubezen, spogledljiva

Dvojčka, Lev, Strelec, Vodnar

6, 15, 24, 33, 42, 51, 60

Sposojene vsebine