Tehtnica
23. september - 23. oktober

Tehtnica

Danes

Vaša energija bo danes nedvomno prišla do izraza. Zvečer nikar ne ostanite doma, ampak se podajte novim priložnostim naproti. Ne mislite, da že veste, kako bo vse skupaj potekalo. Pustite se presenetiti. Tako vezani kot samski stojite pred vrati novega obdobja, čeprav se tega še ne zavedate.

Tedenski

Na ljubezenskem področju se vam v prvi polovici tedna ne obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo, kar vas bo spravljalo ob živce. Na trenutke boste osamljeni, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom. Sredi tedna pa bo vaše počutje že precej boljše. Zabavali se boste z ljubljeno osebo ali s prijatelji, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se še lahko do solz nasmejite. V drugi polovici tedna bo še malenkost bolj živahno. S partnerjem bosta kovala neke načrte. Lahko da se bosta podala na potovanje ali pa le na kratke počitnice. Karkoli že bo, bo za oba nadvse koristno. Proti koncu tedna se boste zapletli v konflikt, najverjetneje z domačimi. Jasno določite meje, saj je življenje vaše.

Mesečni

Tako samskim kot vezanim se bo zdelo, da se strastno obdobje kar nadaljuje. Še posebej slednji boste lahko brez težav izrazili vaše želje in potešili potrebe, resno pa boste razmišljali tudi o pomembnih korakih za prihodnost. Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste se znašli popolnoma sami v tem razmišljanju, vendar bo to le vaš občutek. Nekje na poti ste izgubili samozavest, zato jo boste morali poiskati. V nasprotnem primeru boste še naprej preveč časa namenjali nepomembnemu negativnemu razmišljanju, ki vam prinaša le škodo, poleg tega pa še slabo vpliva na odnose vseh vrst. V drugi polovici meseca, ko bo vse na čustvenem področju potekalo po načrtu, pa boste več časa namenili službi in financam. Bodite preudarni.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna

zrak

Venera

baker

opal, safir

modra, zelena, rožnata

odvetnik, notar, sodnik, model, frizer, umetnik, pisatelj, glasbenik, arhitekt, oblikovalec, ambasador, diplomat

golf, drsanje, rolanje, ples, kuhanje

očarljiva, čustveno odvisna od partnerja, večkrat razočarana, pripravljena prezreti partnerjeve pomanjkljivosti v zameno za ljubezen, spogledljiva

Dvojčka, Lev, Strelec, Vodnar

6, 15, 24, 33, 42, 51, 60

Sposojene vsebine