Tehtnica
23. september - 23. oktober

Tehtnica

Danes

S partnerjem boste končno uspeli vzpostaviti dobro povezavo. Zavedajte se, da bi vas hoja po robu v ljubezenskih odnosih lahko drago stala. Samski pa se boste morali zelo potruditi, če boste želeli doseči zastavljeni cilj. Poskusite svojo trmo spremeniti v potrpežljivost in tako naredite nekaj zase.

Tedenski

Na finančnem področju boste morali nekaj spremeniti. Veliko boste razmišljali, kako bi se lahko znebili finančnih težav. Ne zapravljajte preveč in bodite pozorni na vsak zapravljen cent. Narediti si finančni načrt in ga potem tudi upoštevajte ter izpolnjujte. Danes boste predvsem razmišljali.

Mesečni

Čeprav boste v začetku meseca imeli občutek, kot da letite nad oblaki, se bo to še pred sredino meseca spremenilo. Ker ne bo vse potekalo po načrtu, boste postali zajedljivi do vseh bližnjih, še posebej pa do partnerja. Navado imate, da se zapirate ravno pred tistimi, ki vas imajo najrajši. Ko pa vi želite njihovo pozornost, ne poznate nobenih olajševalnih okoliščin. Če jo boste želeli dobiti tudi tokrat, se boste morali poglobiti vase in spremeniti svoj način obnašanja. V drugi polovici meseca boste dajali prednost predvsem svojim občutkom in čustvom, kar bo nadvse dobrodošla sprememba. Stanje na finančnem področju se bo spreminjalo kot vreme, zato se raje izogibajte večjim naložbam.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna

zrak

Venera

baker

opal, safir

modra, zelena, rožnata

odvetnik, notar, sodnik, model, frizer, umetnik, pisatelj, glasbenik, arhitekt, oblikovalec, ambasador, diplomat

golf, drsanje, rolanje, ples, kuhanje

očarljiva, čustveno odvisna od partnerja, večkrat razočarana, pripravljena prezreti partnerjeve pomanjkljivosti v zameno za ljubezen, spogledljiva

Dvojčka, Lev, Strelec, Vodnar

6, 15, 24, 33, 42, 51, 60

Sposojene vsebine