Tehtnica
23. september - 23. oktober

Tehtnica

Danes

Energija dneva vam bo prinesla dobro voljo in obilico smeha. Pravzaprav boste zvečer ugotovili, da se že dolgo niste tako zabavali, vse skupaj pa bo blagodejno vplivalo na vaše počutje. Ker bo vaša dobra volja kar nalezljiva, boste danes v družbi zelo zaželeni. Pazite le, da je ne boste pozabili deliti z vašimi najdražjimi.

Tedenski

Teden boste začeli s spoznanjem, da resnica ni vedno taka, kot se zdi. Kar mislite danes, boste morda že jutri videli v drugačni luči. Zato je dobro marsikaj najprej prespati in šele nato objektivno presojati. Prve dni tedna boste po vsej verjetnost zbegani in nemočni zaradi prevelikih pričakovanj, ki jih gojite v sebi. Bodite realni tako močno, kot ste lahko samo vi in se ognite velikim razočaranjem, ki vam grozijo. V sredini tedna bodo vaša čustva usklajena z razumom, kar vam bo omogočilo rešiti kar nekaj težav in zagonetk. V vas bo prevladoval globok notranji mir, ki ga boste čutili tudi še v drugi polovici tedna. Še posebej v tem času se boste lahko posvečali intelektualnem delu, saj bo vaša koncentracija na visokem nivoju. Uspešni boste.

Mesečni

Nekdo vam bo uničil vse predstave in sanje o prihodnosti, kar vas bo popolnoma potolklo. Vendar pa nimate veliko razlogov za slabo voljo, saj le vi veste, kaj si pravzaprav želite, zato nadaljujte svojo pot. Ne dovolite, da bi vam nek zavistnež uničil vse, za kar ste do zdaj garali. Sredino meseca boste preživeli v tuhtanju, kako uresničiti idejo, ki se vam je porodila na poslovnem področju. Inovativnost in polna glava idej vas še ta mesec lahko pripeljeta do nekega uspeha. Nikar se ne skrivajte v ozadju, ampak pogumno naskočite najvišja mesta. Več, kot boste tvegali, več boste lahko pridobili. Vendar pa se zavedajte tudi izgube, ki vas lahko doleti, zato samo poslušanje občutkov ne bo dovolj. Uporabite tudi svoj analitični um in modrost, ki ste jo pridobili z izkušnjami.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna

zrak

Venera

baker

opal, safir

modra, zelena, rožnata

odvetnik, notar, sodnik, model, frizer, umetnik, pisatelj, glasbenik, arhitekt, oblikovalec, ambasador, diplomat

golf, drsanje, rolanje, ples, kuhanje

očarljiva, čustveno odvisna od partnerja, večkrat razočarana, pripravljena prezreti partnerjeve pomanjkljivosti v zameno za ljubezen, spogledljiva

Dvojčka, Lev, Strelec, Vodnar

6, 15, 24, 33, 42, 51, 60

Sposojene vsebine