Vodnar
21. januar - 18. februar

Vodnar

Danes

Neradi razkazujete svojo zasebnost, danes pa bo nekdo še posebej vrtal v vas, kar vas bo vedno bolj jezilo. Potrpežljivost zatorej ne bo odveč, saj si boste že jutri hvaležni, če ne boste izrekli česa preveč. Na splošno boste danes nagnjeni h kritiki, zaradi česar se vam bo marsikdo najraje izognil.

Tedenski

Če ste mislili, da bo v tem tednu nastopil čas, ko se boste lahko sprostili in odpočili, ste se pošteno zmotili. Dela boste imeli čez glavo, poleg tega pa vas bodo želeli na vseh koncih. Nek prijatelj vas bo prosil za pomoč, ki jo boste odklonili. Prav hitro boste obžalovali svojo odločitev, saj se boste kmalu znašli v podobni situaciji. Ne mislite, da se vam ne more zgoditi nič neprijetnega. Življenja in poteka dogodkov ne morete vedno nadzorovati, zato je čas, da daste svojo prevzetnost na stran. Konec tedna bo romantičen, saj boste vezani s partnerjem praznovali, samski pa se boste predajali objemu simpatije. Pazite se prenagljenosti, ki vas lahko spelje na stranska pota. Pretekle izkušnje vam bodo pomagale, da boste ostali zvesti sebi in svojim ciljem.

Mesečni

Ta mesec se ne boste mogli izogniti prehodnemu obdobju samote. Žalostni boste, saj tega niste vajeni. Naučite se biti sami, saj boste le tako lahko uspešni tudi v dvoje. Ravno ko boste samozavestno začeli uživati samsko življenje, pa se bo pojavila oseba, ki vam bo zmešala glavo. Imeli boste občutek, da ste v nebesih, saj že dolgo niste bili tako zagledani. V kolikor pa partnerja že imate, bo vajin odnos napredoval. Prepričani boste, da imate ob sebi sorodno dušo, ki je za nič na svetu nočete izgubiti. V sredini meseca bodo pretresi predvsem na poslovnem področju. V službi ne bo vse tako kot je treba, kar bo v vas sprožilo mnogo strahov. Nekateri bodo odveč, kakšen pa se lahko tudi uresniči. Kakorkoli že bo, vedite, da se bo na koncu vse razvilo v vaše dobro.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem

zrak

Uran, Saturn

aluminij, platina

akvamarin, opal

modra, zeleno-modra

pilot, navigator, astronavt, astrolog, tehnolog, sociolog, mehanik, električar, turistični vodič, zdravilec

plavanje, kolesarjenje, fotografiranje, ekstremni športi

prijazen, neodvisen, ni ljubosumen, strah ga je globokih čustev, teži k svobodni ljubezni

Oven, Dvojčka, Tehtnica, Strelec

4, 8, 13, 17, 22, 26

Sposojene vsebine