Vodnar
21. januar - 18. februar

Vodnar

Danes

Danes boste pogumni in strastni kot še nikoli. Zato nikar ne izgubljajte časa z osebami, ki si vas ne želijo, ampak poiščite tiste, ki hrepenijo po vas! Življenje je prekratko, da bi izgubljali čas. V zgodnjem popoldnevu pa vas bo osrečeval občutek svobode. Prepustite se mu.

Tedenski

Na začetku tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč. Vse obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem, kot o tistem, kar vas bo pestilo. Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V sredini ali proti koncu tedna pa že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da boste uporabljali razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Mesečni

V tem mesecu boste veliko razmišljali o vašem zdravju, posledično pa tudi o tem, da bi omejili nekatere vaše razvade, saj počasi načenjajo vaše dobro počutje. Če se vam bo zazdelo, da tega ne boste mogli doseči sami, poiščite ustrezno pomoč. Če boste zaprosili zanjo, jo boste brez težav dobili. Nikar pa ne poslušajte ljudi, ki bodo dvomili v vas. Tako bi le izgubljali dragoceno energijo. V službi vam bodo nalagali vedno več dela, ki bo v tem času še kako dobrodošlo, saj se boste z njim lažje zamotili. Vezani boste hrepeneli po spremembi in nečem novem na partnerskem področju, vendar pazite, kako boste to izrazili. Podle misli in namere bi se lahko prav hitro obrnile proti vam. Veliko dni boste preživeli v družbi ožjih družinskih članov ali prijateljev. Zaupajte jim načrte.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem

zrak

Uran, Saturn

aluminij, platina

akvamarin, opal

modra, zeleno-modra

pilot, navigator, astronavt, astrolog, tehnolog, sociolog, mehanik, električar, turistični vodič, zdravilec

plavanje, kolesarjenje, fotografiranje, ekstremni športi

prijazen, neodvisen, ni ljubosumen, strah ga je globokih čustev, teži k svobodni ljubezni

Oven, Dvojčka, Tehtnica, Strelec

4, 8, 13, 17, 22, 26

Sposojene vsebine