Vodnar
21. januar - 18. februar

Vodnar

Danes

Dan vam bo naklonjen, zelo bo romantičen. Pozornost boste naklonili družini, domu in skupnim opravilom. Ob tem se boste počutili prav dobro in zaželeli si boste, da bi vsak dan minil v takšnem vzdušju. Prav nič ne boste obremenjeni s službo in dan bo večinoma minil v sproščenem vzdušju.

Tedenski

Preteklosti ne morete spremeniti, tega se dobro zavedate, a kljub temu kar pozabljate na to. Ne razmišljajte o napakah, ki ste jih storili, ampak raje poskrbite, da jih v sedanjosti ne ponavljate. Posvetite se lepotam življenja in ne razmišljajte o tem, kaj vse se lahko zgodi. Prepustite se nekomu, ki si na vso moč želi vaše pozornosti, vi pa ga vztrajno odganjate od sebe. Morda je ravno to oseba, s katero boste preživeli preostanek vašega življenja. Nedvomno med vama obstaja neka privlačnost, ki je v tem trenutku še ne zaznate, saj ste preveč obsedeni z nekom drugim. V sredini tedna se vam obetajo prve spremembe na poslovnem področju, ki vam bodo popolnoma odveč, četudi vam bodo vsi razlagali o njihovih prednostih. Prej ali slej jih boste spoznali tudi vi.

Mesečni

V tem mesecu boste morali večkrat popustiti kot običajno, če boste želeli doseči določene spremembe. To vas bo že v prvi polovici pošteno spravljalo ob pamet, saj se vam bo zdelo, da nihče ne posluša, kaj šele upošteva vaših želja. Glejte raje na vse skupaj dolgoročno, saj si boste s kompromisi odprli marsikatera vrata. Šele ko boste enkrat na primerni poziciji, boste vaše potrebe in želje lahko javno razglašali. Sredina meseca bo burna predvsem na zasebnem področju, saj se vam obetajo neke spremembe, ki pa se ne bodo nujno zgodile ravno v ljubezni. Lahko da se bodo nanašale na družinsko ali prijateljsko področje. Situacija se bo hitro pomirila in sprejeli boste dejstva. Proti koncu meseca vam bodo nekje ponudili nek izziv, ki vam bo vzel ogromno časa.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem

zrak

Uran, Saturn

aluminij, platina

akvamarin, opal

modra, zeleno-modra

pilot, navigator, astronavt, astrolog, tehnolog, sociolog, mehanik, električar, turistični vodič, zdravilec

plavanje, kolesarjenje, fotografiranje, ekstremni športi

prijazen, neodvisen, ni ljubosumen, strah ga je globokih čustev, teži k svobodni ljubezni

Oven, Dvojčka, Tehtnica, Strelec

4, 8, 13, 17, 22, 26

Sposojene vsebine