Vodnar
21. januar - 18. februar

Vodnar

Danes

Vaš trud bo danes končno poplačan. Veliko ste vložili v nekaj in danes boste to dobili povrnjeno z obrestmi. Obdala pa vas bo tudi želja po selitvi ali vsaj po daljšem potovanju. Vsekakor si zaslužite počitnice oziroma oddih, saj ste v zadnjem času naredili zelo veliko, tako zase kot tudi za druge.

Tedenski

Preveč ste ponosni in to vam bo zelo kmalu nakopalo velike težave. Dokler je še čas, požrite svoj ponos, stopite do neke osebe in se ji opravičite. Ne mislite, da se boste nato počutili slabo. Ravno nasprotno, velik kamen se vam bo odvalil od srca. Morda se boste v prihodnje stvari večkrat lotili na takšen način.

Mesečni

V tem mesecu bo prisotne veliko nervoze, a bo prej ali slej minila. Že v sredini meseca se bo stanje začelo umirjati. Drugače boste imeli ogromno število obveznosti in vsi vas bodo priganjali, kot da ste stroj. Vzemite le toliko, kolikor boste zmogli narediti, ostalo prepustite drugim. Ni vam potrebno sprejeti vsega, za to se niste nikoli obvezali. Morda se boste morali naučiti večkrat reči ne. Ko bo najhujše obdobje mimo, bi bilo zelo dobro za vas, da bi si privoščili vsaj kratek oddih. Če ne bo šlo drugače, pojdite sami. To vam bo sploh koristilo, da se boste popolnoma sprostili. Veliko bo situacij, ko boste kar obnemeli, kar za vas sicer ni značilno, vendar bo mogoče še bolje tako, saj se boste tako izognili premnogim zapletom. Na splošno pa bo v tem mesecu v ospredju umetnost komunikacije in odnosov.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem

zrak

Uran, Saturn

aluminij, platina

akvamarin, opal

modra, zeleno-modra

pilot, navigator, astronavt, astrolog, tehnolog, sociolog, mehanik, električar, turistični vodič, zdravilec

plavanje, kolesarjenje, fotografiranje, ekstremni športi

prijazen, neodvisen, ni ljubosumen, strah ga je globokih čustev, teži k svobodni ljubezni

Oven, Dvojčka, Tehtnica, Strelec

4, 8, 13, 17, 22, 26

Sposojene vsebine