Nogomet

[VIDEO] Tako je bil vesel, da se je hkrati zahvalil ženi in ljubici

Cape Town, 20.03.2017, 20.05, N.H.

Ganski strelec Mohammed Anas je na tekmi zadel oba gola za nogometno ekipo Free State Stars, ki je igrala proti Ajaxu Cape Townu. Po tekmi je bil tako navdušen, da ni vedel, kaj govori …

Mohammed Anas
Ja, mogoče je biti preveč vesel ...(Foto: AP)

V petek sta nogometni ekipi Free State Stars in Ajax Cape Town v južnoafriški prestolnici igrali neodločeno, rezultat je bil dve proti dve.

Za Free State Stars je oba gola dal ganski napadalec Mohammed Anas, ki je bil po tekmi zelo navdušen nad dosežkom, zaradi katerega so mu nadeli tudi častni naziv "moški tekme" (man of the match award). Po tekmi mu je jezik gladko tekel. Celo malo preveč gladko.

Spremljajte naše zgodbe tudi na Twitterju in Facebooku!

V kratkem pogovoru z novinarjem je Ganec dejal: "Vedno sem si želel dobiti eno teh nagrad. Najlepša hvala, ker ste mi jo dali. Zahvaljujem s tudi svojim oboževalcem, moji ženi in ljubici. Hočem reči, moji ženi, žal mi je, da sem to rekel, zelo mi je žal, žena moja ... Tako zelo te ljubim. Iz vsega srca te močno ljubim. Moraš me še naprej podpirati in hvala, ker si prišla na tekmo."

Posnetek Anasove izjave je takoj zakrožil po spletu in je postal prava videouspešnica. Posledice nogometaševih besed za njegov gotovo srečen zakon so za zdaj neznane.

Video

Mar bi se ugriznil v jezik ...(Vir: Planet TV)

Komentarji