[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Zala zagleda Tonija in da odpoved

Zala je popolnoma šokirana, ko v vinoteki kot novega lastnika spozna Tonija. Takoj hoče dati odpoved, a Toni jo prepričuje, da ni potrebe. Poglejte!

Video

    (Vir: Planet TV)

Zala, ki se je ravno dokopala do zaželene službe in dobre nove prijateljice in sodelavke Gabi, je soočena z novim lastnikom vinoteke, ki je nihče drug kot njen bivši – Toni. Ta pa ni le lastnik vinoteke, ampak celotne stavbe, v kateri živita tudi Sergej in Zala … Poglejte burno srečanje med nekdanjima zaročencema v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV!

 

Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Avguštin, ki ne pozna ozadja čudežnih dogodkov, je vse bolj prepričan, da dela čudeže. Dogodke okoli čudežev zaustavi prihod škofa Alojzija. Smiljan, ki se je vrnil domov, da bi rešil Gredič pred Mirico in Anico pred vohljanjem Zelnika, je v hudem precepu. Želi si vsaj dan miru, preden se bo žrtvoval za vse. Eli je potem, ko je videla, da namerava Tatjana jezditi na valovih njenih odkritij, živčna razvalina. A v interesu zdravja še nerojenega otroka se z urejanjem tega zapleta spopadeta Ibro in Maja.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

Več o seriji tudi na Facebook strani.