Filmi

Filmska premiera: Odklop

Filmska premiera: Odklop

V petek, 13. januarja, bo na Planet TV ob 20.00 na sporedu nova filmska premiera: komedija Odklop s Paulom Ruddom in Jennifer Aniston.

 

Petek trinajsti bo na Planet TV nasmejan — in premieren. Ob 20.00 bo namreč premierno na sporedu komedija Odklop (Wanderlust). Film, med snemanjem katerega sta se spoznala Justin Theroux in Jennifer Aniston.

V Odklopu Anistonova in Paul Rudd igrata Newyorčana, ki zaradi stresnih služb komaj najdeta dovolj časa za njuno ljubezen, toda nepričakovana izguba zaposlitve ju prisili v selitev k Georgeevemu nadležnemu bratu. Na poti mladi par po naključju naleti na nenavadno komuno svobodoljubnih brezdelnežev, ki skušajo v sožitju z naravo odkriti višji pomen čustev, ljubezni in življenja. Kljub številnim pomislekom se jim George in Linda pridružita, toda ker sta vse življenje preživela v mestu, se v naravi kmalu znajdeta v številnih zabavnih in bolečih težavah.

 

Poleg Odklopa bosta v soboto, 14. januarja, za smeh poskrbela tudi Kate Hudson in Dane Cook v Prijateljevi punci (My Best Friend's Girl), v nedeljo, 15. januarja, pa bo ob 20. uri na sporedu triler Talci (Trespass) z Nicolasom Cageom in Nicole Kidman.

 

Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na YouTube!