Oddaje

2 na 2

Kdo bo v kvizu 2 na 2 pokazal največ znanja?

Na Planet TV lahko od ponedeljka do petka ob 18.40 spremljate dvoboje, v katerih ne zaleže kazanje mišic, za zmago je treba pokazati znanje. Kviz izmenjaje vodita Žiga Gombač in Boštjan Klun.

   

V družinskem kvizu 2 na 2 se preskusita dva para, ki se pomerita v nizu šestih iger: slike s sveta, premetanke, moje število, šifra, zid in asociacije. Zmagovalca napredujeta v naslednji krog, kjer nanju čakata izzivalca. Par, ki naniza tri zaporedne zmage, napreduje v četrtfinale. Tam pa se pomeri s sebi enakimi, torej tistimi, ki bodo prav tako nanizali tri zmage ali v predtekmovanju zbrali največ točk. Ob koncu sezone bomo tako priče dvoboju dvojic, ki bodo v predtekmovanjih pokazale največ znanja. Zmagovalni par lahko domov odnese nagrado v vrednosti do 1800 evrov.

Za znanje nagrajujemo tudi gledalce. V vsaki oddaji zastavilmo uganko, pravilen odgovor, poslan prek SMS-sporočila, pa lahko najbolj srečnemu prinese lepo nagrado.

  

Kviz izmenično vodita Žiga Gombač in Boštjan Klun. Žiga Gombač, pisatelj, radijec in navdušen tekač, se zlepa ne ustraši novega izziva: “Po napornem dnevu zvečer še kako paše sesti na kavč, si prižgati TV in odmisliti vse težave. Kviz 2 na 2 gledalcem omogoča prav to. Sprostitev, odklop in zabavo. In ne samo to, v kvizu se lahko pomerijo in uživajo tudi sami. Sem rekel uživali? Prav gotovo! Preizkusi so namreč iskrivi, zanimivi in primerni za vsakogar, zato komaj čakam, da začnemo.”

Boštjan Klun ni novinec na sceni, komunikator, televizijski in radijski voditelj, nam je pred začetkom kviza priznal: “Čeprav se je v moji glavi že vse postavilo na svoje mesto, sem ob misli, da bom vodil kviz, prijetno vznemirjen. Najbolj se veselim dejstva, da bomo kodrali možgane in da se je televizija odločila dati priložnost znanju, torej vsebini, ki jo je, bodimo iskreni, včasih zamenjala forma. Seveda vprašanja ne bodo pretežka, saj je kviz namenjen (tudi) zabavi, igre so raznolike, nekatere spominjajo na tiste, ki smo se jih igrali v otroštvu, spet druge pa bomo videli prvič. Dobro se bomo imeli!” 

Kviz 2 na 2 je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.40 na Planet TV!

 

 

Pravila kviza 2 na 2

Splošni pogoji in informacije ob sodelovanju v nagradni igri

 

Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na YouTube!