Oddaje

Nor, zmeden, normalen

Nor, zmeden, normalen - od ponedeljka do petka ob 18.30

Na Planet TV lahko spremljate legendarno bosansko komedijo Nor, zmeden, normalen, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.30.

 

Serija Nor, zmeden, normalen pred male ekrane vabi številne navdušence bosanskega humorja. Serija se je pričela predvajati v Bosni in Hercegovini, nato še na Hrvaškem, v Srbiji in Makedoniji, zdaj pa bo na kavče prikovala še Slovence - na Planet TV bo namreč na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.45, prvič že v ponedeljek, 10. avgusta.

V nanizanki spremljamo dogodivščine družine Fazlinović. Številni zabavni zapleti in pripetljaji so podkrepljeni z odlično igralsko zasedbo. Mustafa Nadarević je že stari znanec TV nanizank in filmov, pa tudi gledališče mu ni tuje. Slovenci se ga bomo najverjetneje najbolje spomnili iz črne vojne komedije Nikogaršnja zemlja, v kateri je zaigral ob našem Branku Đuriću.

Tudi Senad Bašić ima za seboj bogato igralsko kariero. Danes 52-letni igralec je s svojim talentom navduševal že v študentskih letih. O nanizanki Nor, zmeden, normalen je za hrvaški medij 24sata povedal: ''Na sceni sem že pol življenja, a odnosa, kot ga imamo z igralci iz te serije, nisem razvil še nikoli. Tudi za kamerami smo kot družina.'' Tretje zveneče ime je Moamer Kasumović, ki ga Slovenci verjetno od vseh treh najbolje poznamo, saj je nastopil že v dveh izredno uspešnih slovenskih filmih, ki ju je režiral Goran Vojnović. V Piran – Pirano je zaigral mladega Veljka, v Čefurji raus! pa carinika.

Nanizanka, ki prikazuje poglede treh različnih moških generacij, vas bo zagotovo nasmejala do solz.

Video

null
 

 

Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na našem kanalu YouTube!