Serije

Bratovščina rdečih zapestnic

Bratovščina rdečih zapestnic - od torka do četrtka po večernem filmu
   

 

Zgodba serije se odvija na pediatričnem oddelku bolnišnice, kjer se zdravi skupina najstnikov: razvajena navijačica Kara, ki ji odpoveduje srce, Charlie, ki je po hudi prometni nesreči ostal v komi, Emma, ki se bojuje z anoreksijo, Leo, ki je zaradi raka izgubil nogo, Dash s cistično fibrozo, Hunter, ki čaka na presaditev jeter, in Jordi, ki se bojuje z rakom.

Na bolnike budno pazita dr. Adam McAndrew in medicinska sestra Jackson, ki sta jim med zdravljenjem v oporo. Med najstniki se spletejo tesne vezi in kmalu ugotovijo, da se je s težkim obdobjem, ki ga preživljajo v bolnišnici, veliko lažje spopasti, če imaš ob sebi prijatelje.

Video

   

V vlogi na videz zelo stroge medicinske sestre Jacksonove bodo gledalci takoj prepoznali oskarjevko Octavio Spencer, ki se je občinstvu priljubila že v filmu Služkinje (The Help). Vloga v Bratovščini rdečih zapestnic ji je prinesla nominacijo za nagrado image.

Zdravnika McAndrewa medtem igra postavni Dave Annable, ki smo ga poprej videli tudi v seriji Bratje in sestre, zasebno pa je srečno poročen s stanovsko kolegico Odette Annable. Med gostujočimi vlogami v seriji kot zdravnica Erin Grace nastopa Mandy Moore, epizodno vlogo pa je zasedla tudi najstniška zvezdnica Bella Thorne.

Serija ima na spletni strani IMDb visoko oceno 8.0, opazili pa so jo tudi pri nagradah People's Choice, saj so jo nominirali za najljubšo novo TV dramo.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na našem kanalu YouTube!