Domače zvezde

Znanemu kmetu se ob Sebastijanu Cavazzi šibijo kolena

Ljubljana, 18.12.2015, 11.40, J.Z.

Ekstravagantni Miha Kavčič, ki ga je v orbito slavnih izstrelila prejšnja sezona šova Kmetija: Nov začetek, je tokrat komentiral druge slavne osebnosti oziroma tiste, ki so mu najbolj všeč, med drugim igralca Sebastijana Cavazzo, raperja Denisa Porčiča- Chorchypa in igralko Katarino Čas.

Miha Kavčič pravi, da je težko ocenjevati samo po videzu: “Vendar je ravno videz, roko na srce, še vedno tisti dejavnik, ki na nas napravi največji prvi vtis. Vsekakor pa se zavedam, da lepota ni vse in da je veliko lepih ljudi, ki imajo grd karakter,” pravi Kavčič in doda, je tudi težko določiti le 10 najboljših: “Ker je lepote v slovenskem prostoru veliko in mnogi lepotci ter lepotice okoli mene niso medijsko prepoznavni.”

Miha Geršič, osebni trener

Miha Geršič (Foto: Facebook)

“Ne samo, da skrbi za svoje telo, ampak celo ostalim pomaga na poti do popolne postave. Kaj je boljšega kot moški, ki te neprestano motivira k zdravemu in uravnoteženemu življenju? Nasmeh, stil oblačenja, način govorjenja ... in ko sem ga prvič opazil na spletu, me je tako zmotiviral, da sem se prav zaradi njega začel bolj zanimati za fitnes.”

Samuel Paljk, maneken

Samuel Paljk (Foto: Facebook)

“Zadnje čase svoj prelepi obraz skriva pod brado, kar mu pa niti ne zamerim preveč. Samuel me je že velikokrat očaral. Spomnimo se ga v posnetku za fashion week, kjer je pokazal svoje lepo in natrenirano telo. Tudi njegov obraz stremi k perfekciji. Usta, pogled, ličnice in pa tudi njegove lepotne pege so prav seksi. Všeč so mi tudi njegovi tattooji.”

Drago Kos, pravnik

Drago Kos (Foto: Facebook)

“Definicija pravega moškega. Avtoriteta je tisto, kar ga naredi privlačnega in šarmantnega. Beli lasje, znamenje na obrazu, polna usta in lep nos. Deluje mi kot moški, ob katerem se vsak počuti varno. Žal mi je, da ga zadnje čase na televiziji ne gledamo bolj pogosto. “

Sebastijan Cavazza, igralec

Sebastijan Cavazza (Foto: Zaklop)

“Marsikateri ženski se ob njemu šibijo kolena. Dvomim, da je kaj drugače tudi pri moških. Cavazza ima res karizmo in šarm in bi si ga marsikdo želel okusiti med rjuhami. Samozavesten in neverjetno privlačen. Pravi alfa samec. Ima pa tudi lepe zobe in posledično očarljiv nasmeh.”

Denis Porčič – Chorchyp, raper

Denis Porčič (Foto: Facebook)

“Bad boy look. Tattooji, zabrita glava, raper, mišice, bokser, velike oči, lep nos, polne ustnice. Nekaj na njemu mi je zelo privlačno. Morda to, da zgleda malo nevaren.”

Nina Osenar, voditeljica

Nina Osenar(Foto: Planet TV)

“Zakaj bi sploh zagovarjal svojo odločitev, ko pa mislim, da je vsem jasno, da je Osenarca že nekaj časa THE ONE. Prikupna, nasmejana in prava lepotica. Rad jo gledam.”

Katarina Čas, igralka

Katarina Čas (Foto: Profimedia)

“Spominja me na princesko iz Disneyjevih risank, ki sem jih naravnost oboževal. Vedno urejena, vedno na mestu in neverjetno seksi.”

Ula Furlan, igralka in voditeljica

Delo Aleša Bravničarja je preverila tudi Ula Furlan. Tudi njo je Aleš že razgalil.
Ula Furlan (Foto: Zaklop)

“Prava miška, simpatična, prikupna. Z njo bi se z veseljem družil, saj me že njena pojava spravi v dobro voljo. Biti potomec Miše Molk in podedovati vso njeno lepoto je res nekaj posebnega in verjamem, da je njen karakter močno izoblikovala prav prva dama slovenske televizije.”

Marjeta Grošelj, modna oblikovalka

Marjeta Grošelj (Foto: Zaklop)

“Da si lahko lep in urejen, ne glede na leta, prav zagotovo dokazuje gospa Grošelj. Prav tako sta mi njena drža in uspešnost na modnem področju zelo privlačni. Njen stil za oblikovanje je dokaz, da gospa estetiko obvlada, kar se opazi tudi na njenem izgledu. Zame je slovenska Daphne Guinness, njo pa tudi naravnost obožujem.”

Anela Šabanagić, blogerka in manekenka

Anela Šabanagić (Foto: Zaklop)

“Starejša je, boljša je. Njen blog naravnost obožujem in jo z veseljem spremljam. Punca ima ogromen potencial in obožujem njene stajlinge.”

Komentarji