Glasba

FOTO: Ice-T-ja in Coco smo ujeli na poti v Križanke

Ljubljana, 07.06.2015, 18.18, Milena Novak/Eva Doljak

Potem ko je Ljubljana v zadnjih mesecih gostila že nekaj svetovnih zvezd – Kate Upton, Kylie Minogue, Michaela Bubleja – sta se v naši prestolnici mudila še igralec in raper Ice-T ter njegova soproga Coco Austin. V Ljubljano sta prispela okoli 15.30, zvečer pa je Coco svojega soproga pospremila tudi na koncert v Križanke.

Foto galerija

Vir: Zaklop
 

V enem od hotelov v središču prestolnice se niso namestili le člani skupine Body Count, katere glavni pevec je prav ameriški igralec Ice-T, temveč tudi njihove spremljevalke. Zraven Ice-T-ja in starlete Coco, lastnice ene najslavnejših zadnjic na svetu, sta prišla tudi njena sestra Kristy Austin in Ice-T-jev sin, ki slavnemu paru delata družbo na evropski turneji. Prihod v Slovenijo je na Twitterju potrdila tudi Coco, ki se je pošalila: ''Prispeli v Slovenijo! Zdaj smo na turneji teden dni in ena od stvari, ki sem jih opazila, je ta, da ima Evropa res grob toaletni papir.''

Celotna ekipa je v našo prestolnico prispela okrog pol četrte ure popoldan, in sicer so v Slovenijo prišli iz Nemčije. Po neuradnih informacijah so si najprej vzeli nekaj časa za počitek, zvečer ob 21. uri pa je skupino čakal koncert. A Coco si je kmalu po nastanitvi v hotelu vzela čas za skok v bazen ter trenutek seveda ovekovečila tudi na svojem Instagram profilu, zvečer pa je soproga pospremila do Križank.

Coco se je kmalu po prihodu v enega od ljubljanskih hotelov osvežila v bazenu.(Foto: Instagram)

Na vsaki koncertni lokaciji si sicer Coco in njena sestra Kristy vzameta čas za sprehod, sprostitev in pa seveda jogo, ki jo slavni sestri obožujeta. Pogosto se jima pri pohajkovanju po mestu pridruži tudi Ice-T. Zvezdniki na družbenih omrežjih redno objavljajo fotografije, tako da oboževalci ves čas vedo, kje se nahajajo in kaj trenutno počnejo. In ker sta Coco in Ice-T tekom turneje dokazala, da si v vsakem mestu vzameta čas za ogled lokalnih znamenitosti, nikar ne bodite presenečeni, če boste zvezdniški par ali pa katere ostale člane njegove skupine srečali na ljubljanskih ulicah, tako kot je to uspelo naši ekipi.

Foto galerija

Vir: Zaklop
 

Komentarji