Tuje zvezde

Tako se joge loti Coco!

Los Angeles, 07.04.2015, 12.29, E.D.

Fotografija, ki jo je soproga ameriškega raperja in igralca Ice-T-ja objavila na družbenem omrežju, sicer bolj spominja na akrobatsko točko kot na jogo, a starleta pravi, da prav s takšnimi vajami skrbi za svojo postavo. Poleg tega je to le ena v vrsti objav, s katerimi bo v prihodnjih tednih o jogi osveščala svoje zveste oboževalce.

Coco je z oboževalci na Instagramu delila fotografijo, kjer skupaj s sestro izvaja bikini jogo.(Foto: Instagram)

36-letna Coco Austin se je lotila novega projekta. Prek družbenih omrežij bo redno kazala različne elemente iz tako imenovane bikini joge – vadbe za oblikovanje telesa, na katero prisega tudi sama in ki pomaga ne le do čvrstega telesa, temveč tudi do večje gibčnosti.

Tako ena od fotografij, ki jih je Coco objavila na Instragramu, bolj kot na jogo spominja na akrobacije … Na njej namreč 36-letnica leži na hrbtu svoje sestre, obe pa sta oblečeni le v kopalke, ki razkrivajo njune nič kaj skromne obline.

Coco na družbenih omrežjih rada kaže svojo gibčnost in bujne obline.(Foto: Instagram)

A na pol golih fotografij so njeni oboževalci že vajeni. Coco, ki je najbolj znana po svoji ogromni zadnjici, namreč na družbenih omrežjih redno in prav nič sramežljivo razkazuje bujne obline. Teh gotovo ne bo manjkalo tudi v objavah, s katerimi bo v naslednjih tednih kazala bikini jogo. Tako je oboževalcem takoj za tem, ko je objavila nenavadno fotografijo, že obljubila, da bodo lahko kmalu videli še video posnetek, v katerem bosta s sestro pokazali, kako sta se sploh spravili v tako zapleteno pozo …

Komentarji